Veelgestelde vragen

Kwaliteit en vergoeding

Vanaf 1 januari 2023 ben ik niet langer aangesloten bij een beroepsvereniging. Mijn behandelingen worden daardoor niet meer vergoed door een zorgverzekeraar en komen volledig voor eigen rekening.
Voor mijn cliënten betekent dit desalniettemin dat je van mij een integere, verantwoorde en veilige manier van begeleiding mag verwachten. Kwaliteit staat bij mij onverminderd hoog in het vaandel.

Tarieven

Bowentherapie (mens en paard) € 60,-

Haptotherapie € 75,-

Coaching met paarden € 75,-

MSTR (littekenbehandeling) € 50,-

Les € 50,- per uur (€ 40,- per 3 kwartier)

Betaling

Betaling kan via een factuur of betaalverzoek. Bij annuleren van een afspraak binnen 24 uur voor aanvang, wordt de helft van de sessie in rekening gebracht. Verplaatsen of annuleren van consulten is altijd mogelijk. Wanneer je zonder af te zeggen niet op een afspraak verschijnt, wordt deze geheel in rekening gebracht.

Privacy

Als therapeut doe ik mijn uiterste best om de privacy van mijn cliënten te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik heel zorgvuldig omga met persoonlijke en medische gegevens en dat onbevoegden geen toegang hebben tot de dossiers. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). Meer informatie over de Privacy wet (AVG) vind je hier: klik op Privacy-document

© 2024 Equidact. Alle rechten voorbehouden.