Veelgestelde vragen

Kwaliteit en vergoeding

Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en de GAT geschillencommissie. De CAT bewaakt en bevordert de kwaliteit van de alternatieve therapeuten, de GAT bewaakt de kwaliteit van de therapeuten die werkzaam zijn in de complementaire zorg. Voor mijn cliënten betekent dit dat je van mij een integere, verantwoorde en veilige manier van begeleiding mag verwachten. Door deze professionalisering worden mijn behandelingen vergoed door bijna alle zorgverzekeraars. Vergoedingen worden deels vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij je zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt. 

Tarieven

Bowentherapie (mens en paard) € 60,-

Haptotherapie € 75,-

Coaching met paarden € 75,-

MSTR (littekenbehandeling) € 50,-

Les € 50,- per uur (€ 40,- per 3 kwartier)

Betaling

Betaling kan via een factuur of betaalverzoek. Bij annuleren van een afspraak binnen 24 uur voor aanvang, wordt de helft van de sessie in rekening gebracht. Verplaatsen of annuleren van consulten is altijd mogelijk. Wanneer je zonder af te zeggen niet op een afspraak verschijnt, wordt deze geheel in rekening gebracht.

Privacy

Als therapeut doe ik mijn uiterste best om de privacy van mijn cliënten te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik heel zorgvuldig omga met persoonlijke en medische gegevens en dat onbevoegden geen toegang hebben tot de dossiers. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). Meer informatie over de Privacy wet (AVG) vind je hier: klik op Privacy-document

© 2022 Equidact. Alle rechten voorbehouden.