Over mij

Paulette Zorn

Therapeut & Coach

Na 20 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven heb ik in 2005 de overstap gemaakt naar de haptonomie. Na 4 jaar studie heb ik in 2009 mijn akte behaald en ben ik geregistreerd haptotherapeut en sporthaptonoom. Ik pas in al mijn werkvormen de principes uit de haptonomie toe en voeg daarmee een bijzondere dimensie toe aan de communicatie tussen mensen èn tussen mens en paard. 

Omdat ik in mijn werk vaak geconfronteerd werd met fysieke klachten bij ruiters (van pijn in de rug tot last van knieën) besloot ik in 2011 de opleiding tot Bowentherapeut te gaan volgen. Nu kan ik (ruiter)sporters niet alleen in het mentale en trainingstechnische stuk begeleiden, maar kan ik ook sportblessures verhelpen. Naast sporters worden uiteraard ook veel niet-sporters behandeld in mijn praktijk.

Natuurlijk ontstond bij mij de behoefte om paarden fysiek te kunnen helpen, zodat ik al snel mijn vaardigheden heb uitgebreid met Bowentherapie voor paarden en Emmett for Horses. Voor mijn gevoel is de cirkel nu rond!

© 2024 Equidact. Alle rechten voorbehouden.