De paarden

Fabanco

Arabisch volbloed Ruin

Fabanco is een Arabisch Volbloed vosruin, geboren op 10 juni 2001, die sinds januari 2009 in mijn bezit is. Hij is een talentvol paard: is 12x Nederlands Kampioen in de disciplines Western Pleasure, Trail, Western Horsemanship en Hunter under Saddle, heeft de bronzen en de zilveren medaille in de European Championchip Western Allround en is European Champion Western Pleasure! Het is een paard dat stevig met zijn benen op de grond staat. Als hij je accepteert als leider, gaat hij voor je door het vuur en doet hij zijn uiterste best om het gevraagde zo goed mogelijk uit te voeren. Fabanco is goed in het begeleiden van mensen, want hij is sensitief en intelligent. Hij voelt zich echter wel een ‘koning’ en zo gedraagt hij zich ook….

Panja

Arabisch volbloed Merrie

Panja is een Arabisch Volbloed merrie, geboren in 1996. Zij is ondanks haar leeftijd een pittige dame die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Een van haar kwaliteiten is dat ze de mensen met wie ze werkt heel mooi spiegelt, waardoor zij iemand heel veel over zichzelf kan leren. Betrouwbaarheid en liefde voor de mens eigenschappen die bij Panja bovenaan staan!

Fleurtje

Mini pony Merrie

Fleurtje is een schattige mini pony van 74 cm hoog. Maar ondanks haar kleine formaat is zij een bijdehande jonge dame die precies doet wat zij wil. Alleen een duidelijke leider kan haar op het rechte pad houden. Een ware uitdaging dus voor de minder standvastigen onder ons.

© 2024 Equidact. Alle rechten voorbehouden.